Adomex

Adomex, al meer dan 20 jaar onze vertrouwde leverancier in snij- en decoratiegroen.

Adomex was het eerste Nederlandse bedrijf, dat zich toelegde en specialiseerde op de markt van snij- en decoratiegroen. Zij hebben de ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en er een belangrijke bijdrage aan geleverd. Tegenwoordig is decoratiegroen een serieuze productgroep binnen de sierteelthandel. Ledervaren, Salal en Aspidistra zijn o.a. producten in hun brede assortiment.

Adomex kent een rijke geschiedenis en bestaat al sinds 1977. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een gevestigde naam. Hun assortiment snijgroen heeft zich door de jaren enorm verbreed en de organisatie laat zich kenmerken als uiterst modern en professioneel.

''Ik ben in 1998 begonnen als verkoper snijgroen bij Florimex. Het huidige PP Flowers heette toen nog Hofman. Hofman was één van mijn eerste klanten. Na Florimex ben ik bij Adomex gaan werken en ben ik Hofman blijven beleveren. Ik vind PP Flowers een mooie klant en ervaar de samenwerking als zeer prettig.'' - John Koper

Waar komt het snijgroen vandaan?

Adomex importeert deze artikelen zelf van over de hele wereld. Zo komt Salal uit de verenigde staten ledervaren uit Quatemala. Hieronder zie je waar al het groen vandaan komt:


Amerika (Westkust)

Beregras, Salal, Zwaardvaren

Amerika (Florida)

Treefern, Galax, plumosus, Palmblad

Costa Rica

Roebelini, Cordeline Green/Black, Catpalm.

Quatemala

Aspidistra, Ledervaren, Cocos, Aralia

Mexico

Chico jumbo, Teepee

SRI Lanka

Sanderiana, Rhapis, butterfly, T-Gras

Zuid Afrika

Koraalvaren, Typha, Zwaarvaren.

Australie

Steelgras, flexigras, Umbrella

Spanje

Pistache

Denemarken

Platmos, nobilis , nordman

Italie

Eucalyptus baby blue, cinerea, gunny, Parvifolia, Populus , Ruscus

Waar vind ik de artikelen van Adomex?

In onze webshop, onder de kop ''Snijbloemen'' zie je het subkopje ''Snijgroen''. Onder deze kop vindt je alle artikelen van Adomex. Adomex biedt de artikelen per doos en vaak per 5 bos aan. Klik hier om naar het assortiment van Adomex te gaan.


Nog geen acccount op onze webshop? Klik dan hier om een account aan te vragen


Reactie plaatsen