bloemengroothandel

Bloemengroothandel voor bloemisten en bloemenhandelaren

Scherp bloemen en planten inkopen, rechtstreeks van de klok en kwekers.

bloemengroothandel

Bloemengroothandel voor bloemisten en bloemenhandelaren

Scherp bloemen en planten inkopen, rechtstreeks van de klok en kwekers.

Bloemengroothandel met zekerheden

Bespaar op de inkoop

Als je kunt besparen op je inkoop, dan kun je meer marge maken. Dat is het uitgangspunt.

Het gemak van een bloemengroothandel online

Met onze webshop zoek je zelf je handel uit, met duidelijke foto's en zekerheid van kwaliteit.

Rechtstreeks van de kweker en de importeurs

Door koppelingen kun je rechtstreeks kopen uit de voorraden van kwekers, nog voordat de bloemen zijn gesneden.

Klokvoorverkoop

Vandaag kopen wat morgen wordt geveild. Tegen goede prijzen en supervers.

Directe telefoonnummers

Geen keuzemenu, maar persoonlijk en direct contact met onze inkopers.

Wij regelen het transport

Heb je geen transport naar je winkel? Geen probleem, dat regelen wij voor je!
Bloemengroothandel

Welke bloemengroothandel past het beste bij je?

Er zijn groothandels waar je kunt komen voor kleine aantallen. Hier kun je zelf rondlopen en shoppen. Deze manier van inkopen is erg duur en dat is logisch, er loopt vaak veel personeel en deze groothandels hebben vaak veel derving. Deze kosten verhalen zij door de prijzen op te schroeven. 


Wij hebben voor de goedkoopste manier van inkopen gekozen. Rechtstreeks van de klok en direct naar jou. Dat scheelt ons veel tijd, werk en wij hebben daardoor weinig derving. Op deze manier kunnen wij onze prijzen scherp houden en kun jij dus besparen op je inkoop.


Dit systeem werkt uiteraard wel het beste voor de bloemisten die grotere aantallen kunnen hebben. Ben jij dat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontdek het gemak van onze webshop

Van verse snijbloemen tot elegante planten en alles daartussenin, ons uitgebreide assortiment heeft voor iedere bloemenliefhebber wat wils. Onze online bloemengroothandel is jouw one-stop-bestemming voor alles wat met bloemen te maken heeft.

Snijbloemen

Van tijdloze rozen en lelies to exotische orchideeƫn en tulpen, je vindt het allemaal terug in onze bloemengroothandel webshop.

Planten

Of je nu je arrangementen wilt verfraaien met planten, of je klanten ook kamerplanten of tuinplanten wilt aanbieden, in onze webshop vind je een ruim aanbod planten.

Arrangementen

Ontdek onze samengestelde collectie kant-en-klare arrangementen. Voor elk seizoen vind je hier arrangementen die een glimlach op iemand z'n gezicht zal toveren

Snijbloemen

Maak je bloemendisplay compleet met onze prachtige potten. Van elegante vazen tot stijlvol aardewerkpotten. Bij PP Flowers vind je alles wat je nodig hebt.

Planten

Geef je bloemcreaties de finishing touch met ons assortiment decoraties en accessoires. Van seizoensdecoraties tot droogbloemen en kaarsen, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Arrangementen

Ook gereedschappen en essentiĆ«le bloemistbenodigdheden vind je in onze bloemengroothandel webshop. Van steekschuim en draad tot snijgereedschappen. 

Bloemengroothandel PP Flowers

Een bloemengroothandel die bij je past? Dat zijn wij!  Een groothandel die denkt vanuit het perspectief van een bloemist. 

Sterker nog, wij zijn bloemisten, die samen een groothandel vormen. 


Natuurlijk kun je ook altijd even langskomen voor een kopje koffie. Dan laten wij je ons proces zien en leggen wij de mogelijkheden uit. En dat zijn er een hoop! 


Samen staan we sterk in deze concurrerende markt.