Flower Power Wormerveer

Geopend vanaf 27 februari 2020

Spetterende opening!

Op 27 februari openen wij onze nieuwe bloemen- en plantenzaak aan het Marktplein in Wormerveer. Daarmee is Zaanstad-Noord een sterke speciaalzaak rijker. 

 
Omdat wij zelf groothandel zijn kunnen wij de handel scherp en supervers aanbieden. Wij zullen opengaan met spetterende acties tegen inkoopprijzen!

Over ons

Kees Hofman zit al 46 veertig jaar in het vak. Hij begon op zeventienjarige leeftijd met de verkoop van bloemen en planten op de markt in Duitsland. Al 35 jaar geleden opende Kees zijn eerste zaak. Dat was in Purmerend. Dat dit een gouden greep was blijkt want de onderneming bestaat nog steeds. Dochter Marlon en schoonzoon Kevin runnen nu de moederzaak. Daarna werden filialen geopend in Zaandam, Monnickendam, Volendam en nog twee in Purmerend. Deze worden gerund door eigen ondernemers op franchisebasis.

Kees: “Samen met zoon Danny zijn wij een groothandel begonnen op de bloemenveiling Aalsmeer. Dit gaat voortvarend en op dit moment leveren we aan dertig bloemen- en plantenwinkels. Inmiddels zijn we ook gestart met export. Dit wordt allemaal geregeld door mijn zoon Danny.”

Visie
In Wormerveer zetten wij een bloemenwinkel neer met duidelijke visie. “Het wordt een zaak met open karakter waardoor de mensen lekker binnen kunnen lopen zonder dat ze het gevoel hebben dat ze wat moeten kopen”, licht Kees toe. “Omdat wij rechtstreeks bij kwekers inkopen, kunnen wij echt grote planten leveren die nergens anders te koop zijn. Dit soort bijzondere planten kunnen we op bestelling leveren.”

Bruids- en grafwerk
Danny vult aan: “Omdat wij dicht bij het vuur zitten, kunnen wij de klanten een groot aanbod, goede kwaliteit en scherpe prijzen bieden. Goede service is vanzelfsprekend. Daarnaast zijn we ook het adres voor bruids- en grafwerk.”


Official dealer PTMD
 Tevens is de bloemen- en plantenzaak dealer van PTMD (woonaccessoires in landelijke stijl. De letters staan voor PoT en ManD). Daarnaast vindt de klant er ook glaswerk en potterie om de aankoop een stijlvol plekje te geven in de woning.


Ga naar de website: www.fpbloemen.nl