Scherp bloemen en planten inkopen

Wij kopen de handel scherp voor u in op de veilingklokken van bloemenveiling Aalsmeer en daar profiteert u van! Wij rekenen hiervoor een vast commissiepercentage.

Snelle levering

De handel bezorgd krijgen bij u in de winkel? Geen probleem! Wij regelen voor u het transport. Zonder extra kosten. En vandaag besteld = morgen geleverd!

Korte lijnen met onze inkopers

U krijgt de rechtstreekse nummers van onze inkopers. Dus bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u ergens vragen over? Of krijgt u in de ochtend nog rouwwerk binnen en moet er nog even iets geregeld worden? Geen probleem. Bel ons of stuur een appje en wij regelen het voor u.

Gegarandeerd verse handel

Wij weten hoe belangrijk het is dat de handel vers blijft. Daarom ruimen wij onze voorraad twee keer per week op. Zo heeft u altijd verse handel.

Netwerk van leveranciers

Er zijn veel leveranciers binnen onze branche. Dit zijn importeurs of groothandelaren die allemaal hun eigen specialisme hebben. Wij hebben al deze specialisten gekoppeld. Wat zorgt voor het beste aanbod in onze markt! Zie ''partners'' om te zien wie dit zijn.

Decoratie, verpakking en accessoires

Wij bieden decoratie, verpakkingsmaterialen en accessoires. Hiervoor hebben wij speciale afspraken met onze leveranciers, zodat u overal een scherpe prijs voor betaald. Alles wat u nodig heeft om uw winkel door te laten draaien. 

Rechtstreeks van de kwekers

Wij werken samen met een aantal kwekers in bloemen en planten. Deze voorraden staan gekoppeld aan onze webshop. Zodra u hiervan besteld, zorgt de kweker ervoor dat de handel bij ons terecht komt, nog dezelfde ochtend! Verser kan het niet! Zie ''kwekersportaal'' op onze webshop.

Klokvoorverkoop (Floramondo)

Zelf kopen op de klok kan natuurlijk ook! Met de klokvoorverkoop kunt u alvast kopen wat de volgende dag geveild gaat worden. Supervers en een mega aanbod.

Vraag nu een account aan en ontvang €100,- korting op uw eerste bestelling! 

Gebruik hierbvoor de speciale code "FLOWERS19'' in het formulier

Onze filosofie

In deze tijd is het voor de bloemist enorm belangrijk om zich te onderscheiden. De concurrentie is sterk toegenomen en de consument wordt steeds veeleisender.

Wij hebben zelf bloemenwinkels en begrijpen daardoor hoe het er bij u in de winkel aan toe gaat. 


Uw inkoop moet zo laag mogelijk blijven, maar u heeft wel genoeg handel nodig om aan de vraag van uw klanten te kunnen voldoen. Voor u als bloemist is het daarom van belang dat de verhouding tussen de prijs en kwaliteit altijd goed is. U moet deze handel ook nog met een goede marge kunnen verkopen. 


Inkopen op de bloemenveiling is de beste manier om mooie handel te kopen voor de scherpst mogelijke prijs. En dat doen wij! Daarnaast bieden wij u de optie om rechtstreeks in te kopen bij de kwekers en importeurs. Door dit enorme aanbod kunt u zelf uw keuze maken en kunt u zich onderscheiden in deze concurrerende markt.