Farm Direct

We stellen je graag voor aan Farm Direct, onze leverancier voor premium rozen uit Ecuador.

 Je hebt ze vast wel eens in de webshop gezien, de rozen van Farm Direct. Een volle bos, op een houten achtergrond, in de herkenbare donkergroene hoes.

 In 2012 begon Farm Direct als een ambitieuze eenmanszaak en inmiddels is het bedrijf, binnen de import van luxe rozen, uitgegroeid tot een waar begrip. Elke dag verblijden hun bloemen bloemisten door heel Europa, waaronder bij PP Flowers!

Waarom rozen uit Ecuador?

 De unieke geografische ligging, hoog in de bergen en dicht bij de evenaar, creëert de perfecte grond- en weersomstandigheden. Het resultaat? Prachtige, sterke rozen met een adembenemend kleurenpalet, honderden bijzondere soorten, lange stelen en enorme bloemkoppen.

 Het is één van meest gevraagde en geprezen bloemen op de internationale markt. Niet voor niets wordt een roos uit Ecuador ook wel de koningin der rozen genoemd! Inmiddels zijn er zelfs consumenten die bij hun bloemist er speciaal om vragen.

 


Wacht even, ik heb ook anjers en trosrozen gezien van Farm Direct?

 Dat klopt! Naast de rozen uit Ecuador breiden ze stap voor stap hun assortiment uit met andere bijzondere luxe bloemen. Hier gaat een uitgebreide en zeer grondige testperiode aan vooraf, dus de selectie is zeer streng. Inmiddels kun je bij dit merk ook terecht voor luxe trosrozen uit Kenia en luxe anjers uit Colombia – beiden met een gemiddelde lengte van wel 70 cm!

 Ook voor gepreserveerde rozen ben je bij Farm Direct aan het juiste adres. Deze natuurlijke rozen worden op een speciale manier behandeld, waardoor ze wel jarenlang mooi blijven!

 Zelf uitproberen? Hier shop je de anjers, trosrozen en gepreserveerde rozen.


 


Kwaliteit, duurzaamheid en transparantie.

 De oorsprong van Farm Direct, ondernemen met principes, is altijd hun kern gebleven. Kwaliteit, service en eerlijkheid spelen een centrale rol. Er hangt dan wel een prijskaartje aan hun bloemen, maar iedere cent is terug te vinden in hun bedrijfsvoering. Daarom ligt hun focus op bloemen van het hoogste segment en wordt tijdens hun standaard kwaliteitscontrole elke bloem maar liefst 5 keer persoonlijk gecontroleerd. Ook zetten ze regelmatig stappen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zijn ze altijd eerlijk over de herkomst van hun bloemen.

 


Jouw ervaring met Farm Direct.

 We zijn altijd benieuwd naar de mening van onze klanten! Hoe is jouw ervaring met de bloemen van Farm Direct? Of heb je misschien vragen over hun assortiment?

 Wat de vraag ook is, het team van PP Flowers staat voor je klaar. Contactpagina.

Reactie plaatsen