Laat je inspireren door InaFlora in Purmerend!
28 juni 2023 

Laat je inspireren door InaFlora in Purmerend!

In winkelcentrum De Gors in Purmerend vind je de verborgen parel ‘InaFlora’. InaFlora is tevreden klant bij onze bloemengroothandel en het leek ons leuk om de winkel eens te bezoeken. Wat wij van deze winkel vinden? Lees verder en laat je inspireren!

Sinds 2016 zijn Ineke en Annika (moeder en dochter) de trotse eigenaressen van InaFlora. Ze zijn voornamelijk trots op de sfeer die ze hebben weten over te brengen in de winkel. Het is precies geworden hoe ze het voor ogen hadden. En die trots is wat ons betreft volkomen terecht!

Als je binnenkomt is je eerste reactie “Wow!”. Ook “Wat vet!” en “Oh dit wil ik hebben!” zijn gedachtes die meerdere malen in je hoofd opkomen. Laten we eerlijk zijn, dit dachten we de hele tijd. Niet alleen vind je er de mooiste bloemen, maar ook veel prachtige binnen- en buitenplanten, creatieve kaartjes, hippe accessoires en andere leuke hebbedingetjes. Zoek je een leuk, uniek en trendy cadeau? Dan is InaFlora in Purmerend absoluut de place to be.

Het allereerste wat opvalt is de super toffe en hippe sfeer. Helemaal van deze tijd. In het midden van de winkel vind je zelfs een kas met daarin nóg meer toffe producten. De bakstenen muur met tinnen emmers vol met kleurrijke bloemen, industriële kasten, de donkergroene tegels, de zwarte accenten en de warme terracotta muurkleur maken van de winkel een eigentijdse, hippe en unieke winkel waar je je welkom voelt. Moeder Ineke en dochter Annika hebben oprecht een hele mooie winkel gecreëerd die zeer geliefd is bij velen.

Klaar voor wat inspiratie? Hier komen de foto’s!


 


Ben jij een klant van onze bloemengroothandel en denk jij andere te kunnen inspireren met jouw winkel? Superleuk! Aarzel niet en neem contact met ons op door te mailen naar kim@ppflowers.nl. We komen graag een kijkje nemen in jouw winkel om samen andere ondernemers te kunnen inspireren!

Reactie plaatsen