Maak kennis met Starflor!

Wij gingen op bezoek bij Starflor en ontmoetten daar Roy. We werden rondgeleid langs karren vol met de mooiste bloemen en planten. Hortensia’s, rozen, bouvardia’s, pioenrozen – noem het maar op en Starflor heeft het. Maar wie en wat is Starflor eigenlijk? We vertellen het je graag in dit artikel!

Starflor is de partner in de bloemenindustrie die bloemenkwekers en Nederlandse bloemengroothandels/exporteurs op een unieke manier verbindt. Met hun uitgebreide expertise in verkoop, fulfilment en verwerking bieden ze een complete dienstverlening aan kwekers uit Nederland, Kenia, Ecuador en andere prachtige landen. Starflor zorgt ervoor dat de verkoop, fulfilment en verwerking van bloemen efficiënt en vlekkeloos verlopen voor zowel de kwekers als de handelaren. Ze zijn er om jouw bloemenbusiness naar nieuwe hoogten te brengen!

Starflor pioenrozen

Wil je de meest verse bloemen? Dan zit je bij Starflor goed. Ze bieden hun handel al één dag eerder aan dan via de klok. Zo weet je zeker dat jouw bloemen zo vers mogelijk zijn. Het aanbod wordt telkens uitgebreid, want steeds meer kwekers sluiten zich aan bij Starflor. Nieuwe aanwinsten zijn bijvoorbeeld: Meewisse Roses, Van Rijn Roses, Steejo Flowers en Bibo Flowers.

PP Flowers heeft ook een koppeling met Starflor. Bestel jij iets van bijvoorbeeld één van de genoemde kwekerijen? Dan gaat dit via Starflor. Kijk hier voor het hele aanbod van Starflor in onze webshop!


Reactie plaatsen