Ontdek My Peony Society

Als bloemengroothandel zijn wij voortdurend op zoek naar mooie samenwerkingen met kwekers en leveranciers die ons helpen om onze klanten de meest prachtige bloemen te bieden. Eén van de waardevolle toevoegingen aan ons netwerk is My Peony Society, een bedrijf dat bekend staat om zijn betoverende, hoogkwalitatieve pioenrozen.

Wat is My Peony Society?

My Peony Society is meer dan zomaar een leverancier van pioenrozen; het is een internationaal verbond van de beste pioenenkwekers, handelaren, bloemisten en stylisten. Meer dan 40 toonaangevende kwekers uit maar liefst 6 verschillende landen hebben zich bij dit verbond aangesloten, met als doel om de wereld te voorzien van de mooiste pioenrozen. Hoewel het hart van My Peony Society in Nederland ligt, strekt hun invloed zich uit over landen als Frankrijk, Italië, Duitsland en zelfs Nieuw-Zeeland. Met hun wereldwijde netwerk leveren ze prachtige pioenrozen naar meer dan 50 landen over de hele wereld.

Hoe kan My Peony Society hoge kwaliteit pioenrozen garanderen?

My Peony Society is toegewijd aan het leveren van alleen de allerbeste kwaliteit pioenrozen aan hun klanten. Ze bereiken dit door zorgvuldige aandacht te besteden aan elk aspect van het productie- en transportproces. Door samen te werken met deskundige kwekers die een passie hebben voor pioenrozen, in combinatie met innovatieve kweektechnieken en moderne transportmethoden, streven ze ernaar om de mooiste en meest verse bloemen keer op keer te leveren.

Het hele jaar door genieten van pioenrozen van My Peony Society

Hoewel het traditionele pioenenseizoen in Europa loopt van maart tot juli, slaagt My Peony Society erin om vrijwel het hele jaar door verse pioenrozen te leveren. Dit komt doordat ze internationaal hebben aangeplant, waardoor ze pioenrozen kunnen leveren uit verschillende delen van de wereld, zoals Chili, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

Duurzame dozen gemaakt van bloemafval

Ook nog interessant om te vermelden: duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij My Peony Society. Hun samenwerking met Groot Packaging heeft geleid tot innovatieve exportdozen, gemaakt van bloemenafval en papier, met als doel een positieve impact op het milieu te hebben. Elke doos bevat 125 gram vers bloemenafval. De lagen golfkarton zorgen voor een stevige doos en de buitenste laag, gemaakt van bloemenafval, geeft de doos een unieke uitstraling.

Kun je direct bij My Peony Society pioenrozen bestellen?

Helaas is dat niet mogelijk. My Peony Society levert aan groothandels in verschillende landen. Je kunt de pioenrozen van My Peony Society echter wél bij ons inkopen! Herkenbaar aan de iconische zwarte dozen met het logo en de tekst "Designed by nature, perfected by us", bieden wij de prachtige pioenrozen van My Peony Society aan in onze webshop.


Ontdek de mooiste pioenrozen bij bloemengroothandel PP Flowers

Zoek je naar de beste kwaliteit pioenrozen voor jouw bedrijf? Dan ben je bij bloemengroothandel PP Flowers aan het juiste adres. In onze webshop vind je een groot assortiment pioenrozen. Van de populaire Coral Sunset tot de Angel Cheeks en Duchesse de Nemours, we hebben ze allemaal in ons assortiment. Bestel heel gemakkelijk jouw pioenrozen online via onze bloemengroothandel webshop! Bekijk ons aanbod hier.

Reactie plaatsen